2019-01-22

Det har öppnats en sida för svenska searay ägare på Facebook. Detta är något som tidigare inte funnits, men har varit saknat. Tanken med den sidan är att dela med sig av tips och idéer gällande searay båtar, även bilder på era båtar. Har du en searay och är svensk tycker jag absolut att du skall gå med i denna grupp. Gruppen heter svenska searay-ägare (klicka på namnet) länken har ni här https://m.facebook.com/groups/418494175641280?ref=share

Utöver detta har det hänt den del med den stora båten, sedan tidigare är turbon på styrbords motor lämnad för kontroll och eventuell service. I helgen plockades även dieselpumpen ut, det var ett lite större projekt än väntat, men vi lyckades tillslut. Viktigt att komma ihåg när man gör detta är att motorn skall stå på 20 graders vinkel. Detta är väldigt viktigt för att dieselpumpen sedan skall arbeta på rätt sätt. Dels finns det två sträck som visar det, men det finns även en gradmarkering bakom en gummiplopp på motorns bakre del. Detta gäller tamd 71a motorer.

Vi har även påbörjar renovering av en utombordare, 9,5hk. Även här verkar set vara något fel med bränslepumpen, så en nu sådan är beställd. Återkommer med resultat på detta arbete.

På den lilla båten So What händer det för tillfället inte så mycket, den ligger tyvärr utomhus, och vädret har än så länge varit för dåligt.

Nu vill jag önska följarna en riktigt bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *