2019-01-27

Det händer en del just nu. Det som har skett på den stora båten är att turbon som lämnades iväg för renovering har nu återkommit. Väldigt fint resultat. Titta gärna på bilderna under fliken instergram så ser ni resultat. Diesel-pumpen är iväg skickad för genomgång. Utöver detta tillverkas det just nu ett nytt bord till den stora båten. Jag kommer lägga upp bilder på resultatet. Väldigt mycket arbete, där man har böjt trät för att få rätt vinkel. Återkommer med tillverkningen och bilder.

Vi har även tagit del av en ny rabattkod (FBSEARAY) via svenska searay-ägare gruppen på Facebook. Denna gång är det www.waxdog.se

Waxdog erbjuder proffesionellt vax, och poleringsprodukter till väldigt bra pris, det går även få väldigt bra hjälp via deras kundtjänst. Väldigt vänligt att så många företag vill ge oss erbjudande. Via sidan på Facebook ser ni vilka utvalade produkter vi har rabatt på, detta erbjudande gäller tillsvidare.

Det börjar hända en hel del, främst på den stora båten, men inom kort även den lilla. Ett larm har beställa till den lilla båten som kommer installeras, även med vattenlarm som kommer monteras i motorrummet för att upptäcka om det blir någon läcka. Utöver detta är det vårt ”lamp projekt”

Ha en fin fortsatt dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *