2019-04-23 – påsk med mera

Påsken har passerat, och det har hänt en hel del med den stora båten, den börjar bli färdig för sjösättning. Den 17 maj är det dags!

Under påsken var det en en del projekt som gjordes. Dels gjordes en uppdatering på en utombordare som krånglade lite förra året, förhoppningsvis hittade vi felet. Denna utombordare är en 9,5hk och kommer sitter på gummibåten till lilla båten, So What.

Utöver det testade vi blåsa upp en Zodiac livflotte. Den har legat på flybridgen sedan 1988, och sista gången den packades om var 1991. Ompackning bör ske var tredje år. Det visade sig dock att den den fortfarande fubgerade. En ny är dock beställd.

Utöver detta var det polering som stod på schema, även lite skruvande i motorerna.

Jag har lagt upp lite nya bilder under kategorin bilder högre upp på sidan.

Skepp & hoj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *