2021-01-07

Nu har jag lagt upp nya bilder, denna gång från sommaren med den lilla båten. När man går igenom bilderna kan man konstatera att det varit en bra sommar. Den lilla båten var totalt iväg i lite mer än 2 veckor, medans den stora har använts väldigt flitigt efter monterades. Vi besökte bland annat. Rungsted – Vedbeck – Flakfortet – Köpenhamn – Båstad – Torekov – Gilleleje – Anholt mfl.

2021-01-05

Första inlägget på det nya året. Det har hänt en hel del sedan sist, förberedelserna inför sommaren 2021 är i full gång. Jag har även lagt upp nya bilder (2020) samtidigt har jag uppdaterat en ny bildflik för 2021. Utöver detta har jag uppdaterar projekt filen om vad som skall göras på båtarna fram till sommaren, Nu kör kickstartar vi året, och håller alla tummar vi kan för en kanon sommar

2020-10-18

Bägge båtarna ligger nu på land. Har varit en väldigt bra sommar, trotts att det blåst en del. Jag hoppas att inom kort få tillgång till lite bilder från alla resorna med de bägge båtarna. Uppläggningen gick mycket bra, och bägge båtarna är nu vinterkonserverade och redo för kylan. Under vintern kommer det hända en del saker, både med den stora men även den lilla. Detta kommer jag lägga upp under projektfliken. Nu ser man fram emot sommaren 2021.